Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Annemiek IJsselstijn. Ik ben eigenaar van een schoonheidssalon in Ridderkerk, genaamd Beauty Care. Mijn achtergrond is dat ik 25 jaar in de verpleging heb gewerkt. Nu werk ik in mijn salon als schoonheidsspecialiste (gespecialiseerd in acne), pedicure (gespecialiseerd in de diabeticivoet), manicure en visagie. Mijn passie is alles op het gebied van verzorging, de huid , uiterlijk en gezondheid.

Mijn slogan is niet voor niets:

"DE HUID WEERSPIEGELT JE GEZONDHEID"

Van de huid kan je dus veel aflezen, hoe gezonder iemand leeft, des te mooier ziet zijn/haar huid eruit. In mijn salon verzorg ik de huid van buitenaf, door deze te behandelen met producten, die voorzien zijn van de juiste werkstoffen.

Net zo belangrijk als de buitenkant, moet ook de binnenkant gevoed worden! Helaas komt in onze huidige voeding steeds minder vitamines, mineralen, vezels e.d. voor, zie hiervoor ook de tabel van Geigy.

Ook de factoren, stress, voeding, cosmetica, straling en luchtverontreiniging spelen een grote rol op verandering van onze cellen. Door deze verandering ontstaan dus ziektes in ons lichaam, waar we vaak te laat achter komen.

Wist u dat alle stoffen die wij gebruiken, zoals in de cosmetica, schoonmaakmiddelen enzovoort zo'n kleine 60% daadwerkelijk door de huid heen dringt, en zo in ons lichaam komt en dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is en zo doende ook beschermt dient te worden.

Alle producten van ARIIX zijn echt 100% natuurlijk en gifvrij, bevatten absoluut geen toevoegingen en conserveringsmiddelen. Alle grondstoffen zijn van extreem hoge en zuivere kwaliteit! Vergelijk ze gerust met andere merken. Wij durven wel te zeggen, dat op heden onze MOA een van de meest krachtige en natuurlijke vloeibare supplementen die verkrijgbaar zijn.

Samen met mijn man, Dick Bode, die nog dieper op de producten ingaat en deze analyseert, bijvoorbeeld: wat zit er in onze voeding, cosmetica, bepaalde slechte e-nummers, en de vraag wat deze stoffen met ons doen, vorm ik een goed samenwerkend duo.

Wij zijn trots dat we met deze producten van Ariix mogen werken!