Jouve - een revolutionaire aanpak in huidverzorging

De uitdaging was het vinden van ingrediënten die zowel veilig als effectief zijn. We hebben samen met de beste wetenschappers van de industrie, chemici en dermatologen naar innovatieve oplossingen voor huidverzorging gezocht. Elk van onze producten is innovatief met zichtbare resultaten. Het behoud en beschermt de natuurlijke functies en de conditie van de huid, zonder dat het nadelige gevolgen heeft voor uw gezondheid op lange termijn.

Jouvé is gemaakt om de huid te verjongen. In de video's hieronder demonstreren we deze revolutionaire huidverzorgingsproducten die je uitstraling veranderen.

Wat maakt Jouvé uniek en anders?

 • Veilig:
  Veel cosmetica merken bevatten toxische (giftige), of onnodige stoffen in de crèmes. Jouvé is volledig veilig door de biologische ingrediënten en als enige uitgebreid getest.
 • Effectief:
  Ieder product van Jouvé geeft zichtbare resultaten. Ook op lange termijn.
 • Therapeutisch:
  Naast de “direct effect” ingrediënten, bevat de Jouvé crème ook voedende en beschermende ingrediënten zodat een lange termijn effect gegarandeerd is. Een onafhankelijk onderzoek geeft aan 63% rimpelreductie te zien na 28 dagen.
 • Multi-Functioneel:
  Iedere Jouvé crème is ontwikkeld om meerdere functie te hebben. Dus niet 1 effect van de crème maar diverse voordelen.

Het Jouvé verschil

Premium producten die superieure resultaten leveren. Jouvé is een revolutionair huidverzorgings product in tegenstelling tot alle andere in de industrie. Onze producten combineren het beste dat de natuur te bieden heeft met de vooruitgang in wetenschap en technologie om onmiddellijke en lange - termijn oplossingen die zowel de oorzaken als de uiterlijke tekenen van veroudering te pakken te bieden heeft.

We maken gebruik van wereldberoemde onafhankelijke klinische testcentra om ervoor te zorgen dat onze huidverzorgingsproducten veilig en effectief zijn. Hoog-resolutie 3D huid-imaging en precisie gezichtscantechnologieën die objectieve veranderingen in het uiterlijk van de huid voor en na het gebruik van het product te meten.

Bekijk de Jouvé product brochure met illustraties en filmpjes.