Kwaliteit

De naam ARIIX is afgeleid van het Latijn. We kozen deze naam vanwege ons streven de gouden standaard te worden in voedingssupplementen. We zijn daarom ook uitermate gedreven deze hoge standaard te behouden voor onze producten. Voordat een supplement aan de ARIIX productlijn word toegevoegd moet het product zorgvuldig onderzocht en gekeurd worden. Pas als het product onze verwachtingen overtreft zal het product toegevoegd worden aan de ARIIX lijn. We behouden de standaard omdat we ieder aspect van wat we creëren zorgvuldig testen op kwaliteit en puurheid van de ingrediënten.

ARIIX zet al haar producten onder nauwkeurig toezicht van de strengste normen in voedingswetenschappen, zodat we vertrouwen kunnen hebben in ieder product dat de ARIIX naam draagt. Onze productieprocessen worden willekeurig bezocht door onafhankelijke inspecteurs, ze controleren de processen, de labels en samenstelling, klinische studieresultaten en toxiciteit.

ARIIX werkt samen met toonaangevende diëtisten en specialisten van laboratoria in  Salt Lake City, Utah, om onze producten verder te onderzoeken zodat u er zeker van kan zijn dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. Deze geavanceerde laboratoria testen onze producten of ze voldoen aan de standaarden van Association of Analytical Communities (AOAC), de United States Pharmacopeia (USP), de Food and Drug Administration (FDA), de U.S. Department of Agriculture (USDA) en de Environmental Protection Agency (EPA).

We garanderen dat alle ARIIX producten samengesteld zijn zoals vermeld op de labels en dat de producten geen verdere toevoegingen bevatten dan op de labels vermeldt. We vervaardigen alle producten in Utah, op de modernste geavanceerde faciliteiten welke OTC en FDA gecertificeerd zijn.

Waarom is kwaliteit zo belangrijk voor ons?
Wij willen ons onderscheiden door alleen de allerbeste producten te gebruiken.