NATRIIX - MOA's ingrediënten-mix voor een betere houdbaarheid

Bij ARIIX wordt elk ingrediënt in onze producten zorgvuldig overwogen, zelfs degene waar u misschien niet aan denkt. Neem bijvoorbeeld MOA, samengesteld uit 36 superfoods van over de wereld. Deze krachtige formule laat zien dat we niet alleen om de voeding geven, maar ook nadenken over de houdbaarheid.

Het probleem met conserveringsmiddelen
We willen dat onze producten hun frisheid en smaak over een lange periode behouden. Maar hier knelt het - om deze versheid tot maanden na de aankoop te garanderen, worden veelal conserveermiddelen gebruikt. En hoewel noodzakelijk, kunnen ze ook problematisch zijn. De meeste fabrikanten vertrouwen op chemicaliën om de houdbaarheid van een voedsel te verlengen. Deze chemicaliën compromitteren vaak de waarde van het voedsel en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, met blijvende gevolgen.

Iets anders. Iets beter.
ARIIX introduceerd de gepatenteerde en bekroonde NATRIIX formule, het puurste conserveermiddel dat beschikbaar is, exclusief geformuleerd door ARIIX en nu het superheldeningrediënt in elke portie MOA.

Door een revolutionaire mix van etherische oliën, culinaire kruiden en gekweekte samenstellingen bewaart NATRIIX voedsel op natuurlijke wijze. Geen chemicaliën meer, geen zorgen meer. Gewoon pure, robuuste ingrediënten die barsten van frisheid gedurende een lange periode.

Nummers die voor zichzelf spreken
NATRIIX is grondig getest door Summit Nutritional Laboratories en gevalideerd door BioScreen Testing Services Inc., en het is een bewezen conserveringsmiddel tegen een breed spectrum van pathogene bacteriën en organismen die verantwoordelijk zijn voor voedselbesmetting. Sterker nog, zelfs wij waren verrast door de verbluffende resultaten! NATRIIX, een volledig natuurlijk conserveermiddel, vermindert de microbiële groei in een tempo dat gelijk is aan dat van synthetische concurrenten, zonder de potentieel schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Terwijl velen in de industrie twijfelden aan een dergelijk feest, kon ARIIX de grenzen verleggen en onbekende gebieden in kaart brengen op het gebied van houdbaarheidswetenschappen. We zijn toegewijd aan het aanbieden van oplossingen die nooit schadelijk zijn voor uw gezondheid, maar wel in de voorhoede van innovatie blijven.

Pak vandaag nog uw opnieuw geformuleerde fles of pakjes MOA, nu met het meest pure conserveermiddel: NATRIIX!

Bezoek de ARIIX website voor meer informatie over Natriix.