Onderzoek

Voeding was nog nooit zo dicht bij perfectie!

Alle ARIIX producten worden ontwikkeld met de wetenschap van de laatste onderzoeksresultaten. We volgen niet de laatste hype de "dieet en voedingsindustrie", wij baseren ons op gedegen ontwikkeling uit onderzoek.

Tegelijkertijd richten we ons buiten de visie van de westerse gezondheidsinstituten en vergaren we informatie en kennis over voeding uit heel de wereld naar stoffen die het lichaam het best laten presteren. Onze studies alsmede de feedback van onze consumenten hebben aangetoond dat onze producten werkelijk bijdragen in het verbeteren en behouden van een goede gezondheid *.

Veel van de research voor ARIIX producten gebeurt thuis bij onze wetenschappers. We vertrouwen daarbij op aanvullende studies en onderzoeken van universiteiten over heel de wereld om onze bevindingen te ondersteunen. We kunnen er dus zeker van zijn dat we u een product leveren dat goed onderzocht is, dat het tot de beste gezondheidsproducten behoort en dat het echt een verbetering is op uw kwaliteit van leven!

* Deze uitdrukking is niet afkomstig van de Food & Drug Administration. Onze producten zijn niet ontwikkeld met de bedoeling om ziekten te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.