Optimals M

Op dit moment is Optimals M NIET leverbaar!

Deze formule bevat een mix van mineralen en antioxidanten welke optimaal samen werken voor een goed functionerend lichaam. Goed voor hart, long, zenuwstelsel, ogen, huid, opbouw botten, spieren en gezonde prostaat. Aangezien onze huidige voeding niet meer voldoende mineralen bevat, waaronder zink en selenium, hebben we extra suppletie nodig.

  • Meer dan 85% van de mensen met een hartinfarct, hadden een tekort aan magnesium!
  • Chroom is erg belangrijk om je bloedsuikerspiegel op niveau te houden.
  • Mineralen zijn anorganisch en zijn afkomstig van de aarde en water.

Het voorkomen van gebreken is een van de grootste voordelen van het toevoegen van voedingssupplementen aan ons voedingspatroon. Veel gezondheidsspecialisten en wetenschappers erkennen dat voedingssupplementen een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van gezondheid en welzijn.

  • Vitaminen zijn organische micronutriënten, die afkomstig zijn uit planten en dieren.
  • Vitaminen kunnen verdeeld worden in vetoplosbare & wateroplosbare elementen.
  • Mineralen kunnen verdeeld worden in macromineralen & spoorelementen.

Vitaminen en mineralen werken op een fenomenale manier samen met als gevolg, dat ze efficiënter werken als ze tegelijk worden geabsorbeerd, daardoor helpen ze met het bereiken van een betere balans.

Onze mineralen bevatten vier geselecteerde mixen die optimaal samenwerken om u goede lichaamsfuncties te garanderen. Deze vier mixen zijn;

Antioxidanten mix;
Citrus bioflavonoiden, rutine, groene thee extract, resveratrol, quercetine en granaatappel extract.

Metabolische mix;
Choline, liponzuur en kaneel extract.

Plantaardige mix;
Rozemarijn extract, olijfblad extract, luteïne en lycopeen.

Mineralen mix;
Mineralen uit de zee en borium.

ARIIX Mineralen en vitaminen bevatten een uitgebreide selectie van vitaminen, mineralen en antioxidanten, inclusief andere ingrediënten waarvan academische studies hebben aangetoond dat ze belangrijk zijn voor gezond cellulair functioneren, dat ze helpen met het functioneren van het hart, de ogen de huid en de longen, alsook dat ze heilzaam zijn voor bot, spier en zenuwgezondheid.

Bekijk de Minerals productfolder met een volledige beschrijving.

* Deze beweringen zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, of te voorkomen.