Priime Essential Oliën

De wetenschap en de natuur zijn perfect in balans

Welzijn is geworteld in het vinden van balans. Priime olieën zijn gecreëerd om u te helpen die balans te vinden en te houden. Met behulp van het beste van wat we vinden in de natuur.

 • CALM
  Calm is geformuleerd om u te helpen een rustige plek in een drukke wereld te vinden. Verzachtende oliën van neroli en citroenmelisseblad, gecombineerd met milde lavendel, zachte vanille en pure rozenolie, herstelt en bevordert rust.
  Ariix Priime Calm
 • COCONUT
  Coconut Oil is een op voedsel gebaseerde olie én supplement. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, het haar en de spijsvertering. Hierdoor is het een ideale moisturizer, olie, massageolie en voedingssupplement.
  Ariix Priime Coconut Oil
 • ESCAPE
  Escape is gemengd om spanningen op te heffen, stress te kalmeren en rust te herstellen. Om de geest te kalmeren en u goed te laten uitrusten worden in deze effectieve mix geurige lavendel, verzachtende Romeinse kamille en waardevolle wierook gecombineerd. De ingrediënten worden reeds lang gewaardeerd vanwege hun helende werking.
  Ariix Priime Escape
 • ICE
  Ice biedt verkoeling, dringt door, kalmeert en biedt aanhoudende verlichting voor huid, spieren en gewrichten. Verkwikkende mint en witte kamfer, tezamen met helichrysum en Duitse kamille, verkoelen en verzacht pijnlijke spieren. Zwarte peperolie stimuleert de doorbloeding, de natuurlijke pijnstillers berk en wintergroen dringen diep door om spierpijn te bereiken.
  Ariix Priime Ice
 • SENTRY
  Deze geur en dit natuurlijke antiseptische middel houdt u zowel van binnen als van buiten schoon. De extracten van kaneel, kruidnagel, tea tree olie en andere natuurlijke zuiverende extracten van deze melange, ontsmetten u en uw huis op natuurlijke wijze en laten een heerlijk (schone) geur achter.
  Ariix Priime Sentry

Bekijk de Priime productfolder met een volledige beschrijving.