Slenderiix

SNEL, GEZOND, ZICHTBAAR EN VERANTWOORD AFSLANKEN!

Slenderiix zijn afslankdruppels met 100% homeopathische ingrediënten. Slenderiix zorgt ervoor dat uw microvaten open worden gezet waardoor uw verbranding optimaal wordt! Het verwijderd vetten en afvalstoffen uit je lichaam. Het hardnekkige buikvet wordt aangepakt waardoor er snel resultaat te zien is, wat motiveert om door te zetten met een gezondere leefstijl! Met de druppels van Slenderiix valt u gemiddeld één pond per dag af!

Slenderixx neem je in combinatie met Xceler8, een vitamine B12. Het verbetert de opname van de Slenderiix en je dagelijkse voeding. Tevens zorgt het voor een betere doorbloeding in uw lichaam en geeft het meer energie.

Afvallen werkt alleen als u ook uw levensstijl aanpast. Anders komt u in het welbekende jojo – effect. Eerst afvallen en dan terugvallen in uw oude patroon. Zorg er dus voor dat uw patroon na de afvalkuur gezond en vastberaden is! Veel beweging, gezonde voeding en veel water drinken zijn hier de basis van.

Om het beste resultaat te boeken is het verstandig uw lichaam te ontgiften voor uw start met Slenderiix. Dit kunt u het beste doen met Restoriix. U vindt meer informatie over de Restoriix onder Producten- Voedingssupplementen- Restoriix. Restoriix is een ontgiftingskuur van één maand!

Starten met Slenderiix?

  • Start met de Restoriix, ontgift en reinigt uw lichaam.
  • Neem 3x daags 10 minuten voor het ontbijt/lunch/avondeten 10 druppels Slenderiix onder de tong. Houdt het 10 seconden onder de tong alvorens het door te slikken. Na 10 minuten neemt men 10 druppels Exceler8 voor 10 seconden onder de tong en daarna doorslikken. Vervolgens kan met de maaltijd begonnen worden.
    Het is belangrijk tijdens het afslanken voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit zorgt voor cellulaire voeding, dat uw energieniveau ondersteund en het zorgt ervoor dat het lichaam nog meer vet loslaat. Deze vitaminen en mineralen kunt u opdoen met o.a. de Optimals (capsules) of de Moa (sap).
  • De eerste 2 dagen blijft u normaal eten, de Slenderiix druppels gaan in het lichaam opzoek naar waar de vetreserves zitten zodat deze de dagen erna effectiever afgevoerd kunnen worden. Vanaf dag 3 is het belangrijk gezond te eten en overbodige vette tussendoortjes te laten staan. Drinkt u voldoende water om uw afvalstoffen af te voeren en zorgt u voor voldoende beweging.
  • U kunt stoppen met de Slenderiix en Xceler8 als u uw streefgewicht heeft behaald. Het is nu belangrijk om minimaal 180 dagen op uw streefgewicht te blijven. De Moa ondersteunt stabiliteit in uw gewicht en zorgt voor goede voedingsstoffen.

Met één setje Slenderiix en Xcerler8 kunt u 30 dagen vooruit. Gebruik de druppels nooit langer dan 90 dagen achterelkaar.

Optie:
De Pure Nourish leent zich uitstekend voor gezonde en voedende maaltijdvervanger. Deze shake bevat al u benodigde voedingsstoffen en u zit er vol van, waardoor u geen trek meer heeft in tussendoortjes.

Wilt u heel veel kilo’s afvallen? Dan is het verstandig om Vinali te gaan gebruiken. Vinali is een uitstekende aanvulling om een strakke elastische huid te bevorderen.

Bekijk de Slenderiix productfolder met een volledige beschrijving.