Veelgestelde vragen

Waarom MOA niet direct doorslikken?
De spijsvertering begint in de mond. Door de MOA vloeistof 20 seconden in de mond te rollen en niet direct door te slikken vermengen de voedingsstoffen zich met het speeksel en worden daardoor gemakkelijker opgenomen in ons lichaam.

Waarom mag ik maar maximaal 3x per dag 30ml drinken?
Mensen die meer dan 30ml gebruiken verdelen dit over meerdere porties per dag, bijvoorbeeld met de maaltijden. Meer dan 30ml per portie drinken heeft geen effect, alle extra ingenomen voedingsstoffen zullen ongebruikt het lichaam verlaten.

Is MOA veilig?
MOA word net als alle ARIIX producten geproduceerd volgens strenge richtlijnen. Zo zijn alle producten vrij van gemanipuleerde ingrediënten. Alle producten zijn gebaseerd op de recentste wetenschappelijke onderzoeksresultaten, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en worden geproduceerd volgens de strengste hygiëne normen met de modernste technologie.

Kan ik MOA in combinatie met medicijnen gebruiken?
Voor zover bekend kan MOA in combinatie met medicaties gebruikt worden. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dienen voor gebruik een deskundige te raadplegen. Het is altijd raadzaam om eerst een arts te raadplegen in geval van ziekte, of als u MOA gelijktijdig met medicaties gebruikt.

Hoe lang is MOA houdbaar?
MOA is tot ongeveer 2 weken na opening houdbaar. Dit komt omdat MOA geheel vrij is van conserveringsmiddelen! Het advies van ARIIX is; na opening koel bewaren, goed schudden voor gebruik, binnen 14 dagen na opening consumeren.

Waarom staan de producten niet in de supermarkt?
Dit heeft alles met de kwaliteit van het product te maken. Een product dat volgens de strengste hygiëne normen en medicijnstandaarden geproduceerd word kun je niet naast standaard multivitaminen in de supermarkt plaatsen en presenteren. Deze producten zijn in kwaliteit en effectiviteit en niet met elkaar vergelijkbaar. Een Rolls-Royce staat ook niet naast een Fiat panda in de showroom.

Kan iedereen met netwerkmarketing beginnen?
Ja, dat is mogelijk. Wij (ARIIX) bieden u cursussen, informatie bijeenkomsten, online materiaal, en ondersteuning. Men is volledig eigen baas, en deelt eigen werktijden in. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zijn er vacatures?
Jazeker. Wij (ARIIX) zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Indien u geïnteresseerd bent om met de best ontwikkelde gezondheidsproducten, geproduceerd volgens de strengste hygiëne en kwaliteitsstandaarden te gaan werken, neemt u dan contact met ons op!

Waarheen kan ik de ARIIX producten laten verzenden?
In de landen, Japan, Taiwan, Thailand, China, Rusland, Canada, Verenigde Staten, Mexico, en Nederland kan rechtstreeks geleverd worden. Neem voor alle overige landen contact op en vraag naar de mogelijkheden.