Magnical D

Persbericht
Magnical d is het eerste voedingssupplement met de juiste verhoudingen tussen calcium/magnesium/D3 en K2.
Lees het volledige bericht..

We weten allemaal dat calcium een sleutelelement is voor sterke beenderen en tanden, maar om calcium goed te gebruiken heeft ons lichaamandere elementen nodig, inclusief Vitamine D3, magnesium en Vitamine K2. Vitamine D3 is cruciaal voor de opname van calcium,terwijl magnesium het calcium transport helpt te reguleren en een belangrijke rol speelt in demineralisatie in onze beenderen.

Vitamine K2, onttrokken aan traditionele Japanse natto, is essentieel om de deur te ontsluiten die voedingsstoffen van uw bloed naar uw beenderen stuurt. Al deze belangrijke ingrediënten, en meer, zitten in Magnical-D verpakt, om uw lichaam ervan te verzekeren dat het de calcium die u inneemt,effectief kan gebruiken.

Wat zit er in uw calcium?
Magnical-D gebruikt een superieure mix van calciumcitraat en calcium malaat die aanzienlijk beter absorbeerbaar zijn door het lichaam dan andere vormen van calcium.

De meeste bedrijven gebruiken een veel goedkoper, inferieur, calciumcarbonaat welke niet goed geabsorbeerd kan worden door het lichaam en zelden de botmassa vermeerdert.

Waarom Magnical-D beter is.
Alsmede het de best absorbeerbare vorm van calcium geeft, bevat Magnical-D eveneens de meest biologisch beschikbare vorm van magnesium.

Het zit bovendien boordevol voedingsstoffen zoals Vitamine C die essentieel zijn voor bot mineralisatie. Studies hebben in feite grotere botdichtheid geassocieerd met een toegenomen Vitamine C niveau. (Sahni, et al., 2009)

Wat nog beter is, is dat al de vitaminen en mineralen in Magnical-D essentieel zijn voor de ondersteuning van beenderen cardiovasculaire gezondheid.

Magnical-D verschaft enkele extra versterkingen!

 • Vitamine c
  Vitamine C is belangrijk voor gezond tandvlees en sterke beenderen en is essentieël voor de vorming van collageen,de basis waarop botmineralisatie is gebouwd. Studies hebbenbovendien een grotere botdichtheid geassocieerd met een toegenomenVitamine C niveau.
 • Acerola kersen
  Acerola Kersen hebben meer Vitamine C dan een sinaasappel, ondersteunen essentiële immuunfuncties en cardiovasculaire gezondheid, die allen helpen om beenderen en tanden gezondte houden. (Mezadri T, 2008)
 • Shiitake paddenstoel extract
  Shiitake paddenstoel extract isal duizenden jaren door Chineseen Japanse kruidkundigengebruikt vanwege hun immuniteit¬ondersteunende eigenschappen.(S.C., et al., 1993)
 • Reishi paddenstoel extract
  De Japanse rode reishipaddenstoelen zijn generatieslang op waarde geschat vanwegehun ondersteunende rol bijimmuunfuncties en hebben getoonddat zij eigenschappen bezitten dieeen reeds gezond cholesterol- enbloedsuikerniveau ondersteunen. (Chan, et al., 2005)

ARIIX’s toewijding tot uitmuntendheid.
Ariix is toegewijd om u debeste gezondheids- enwellnessprodukten te brengendoor uitgebreid de modernevoedingswetenschap teonderzoeken. Onze Ariix 100% potentie garantie is dehoeksteen van onze kwaliteit en we zijn toegewijd aan onzeglobale missie: "Unleash The Human Potential For Good TM".

Bekijk de Magnical D productfolder met een volledige beschrijving.