Jouvé Dark Spot Corrector — Als een schoonheidsslaap, maar dan beter

Het Jouvé huidverzorgingssysteem was ontworpen om jou te helpen er beter uit te zien en te voelen.Nu brengen we Jouvé naar een heel ander niveau met de lancering van ons nieuwste, hypermodern product, Jouvé Dark Spot Corrector. Deze intensieve crème voorziet je huid van een nachtelijke huidverzorgingsboost zodat, indien gebruikt als uitgebreid regime, Jouvé jouw huid 24-uurs, veilige en effectieve steun biedt met de beste ingrediënten en een bewezen klinisch resultaat.

WAAROM JOUVÉ DARK SPOT CORRECTOR?
Elke nacht ondergaat jouw huis een essentieel herstellend proces. Jouvé Dark Spot Corrector ondersteunt dit proces en geeft jouw huid een nodige schoonheidsverfrissing via hoge kwaliteit, klinisch bewezen en schone ingrediënten die helpen bij het verminderen van de zichtbare tekenen van ouderdom en vermoeidheid. Zeg gedag tegen donkere cirkels, wallen, en doffe huid en zeg elke morgen hallo tegen een frisse en foutloze tint!

Terwijl de resultaten voor zichzelf spreken, wat dit product nog beter maakt zijn de ongelooflijke schone ingrediënten rigoureus geput van over de hele wereld.

DE SCHOONSTE INGREDIËNTEN WAAR DAN OOK
Laten we kijken naar een paar van de ingrediënten die de Jouvé Dark Spot Corrector zo effectief en speciaal maken.

  • Prodizia (Albizia Julibrissin Schors Extract): Verkregen van de Perzische zijdeboom, assisteert dit schorsextract het nachtelijke proces dat de huid ondersteunt om er meer uitgerust en frisser uit te zien en zichtbaar de tekenen van vermoeidheid te verminderen.
  • Buddleja Stamcellen: Verkregen van de vlinderstruik, helpen deze slimme plantstamcellen het eigen hernieuwingsproces van jouw huid te activeren om de bescherming, verzachtingen kalmering van de huid te ondersteunen.
  • Gatuline® In-Tense: Van de bloemen van de Champagneblad plant, helpen deze ingrediënten de huid steviger en strakker aan te voelen.
  • Redde Complex: Dit natuurlijke, multifunctionele ingrediënt bevat antimicrobiële eigenschappen om te helpen bij het vasthouden van vocht en de huid te verjongen.

JOUW NIEUWE HUIDVERZORGING
Als het nieuwste lid van het Jouvé huidverzorgingssyteem, past Jouvé Dark Spot Corrector makkelijk in je dagelijkse routine. In een paar simpele stappen, verkrijg je foutloze huid, dage en nacht.

‘s OCHTENDS:

  • Na het schoonmaken van de huid, breng Jouvé Dark Spot Corrector and Brightening Cream aan, geef het even om opgenomen te worden.
  • Breng dan Jouvé Instant Tightening and Restoring Serum aan tegen fijne lijntjes, rimpels en wallen om je jeugdige look compleet te maken.

‘s AVONDS:

  • Na het reinigen van de huid, en voor maximale verhelderingsresultaten, gebruik Jouvé Dark Spot Corrector and Brightening Cream. Het duurt even voordat het volledig is opgenomen.
  • Volg op met het aanbrengen van Jouvé Dark Spot Corrector aan 15 minuten voor het naar bed gaan voor maximale opname.
  • Word wakker, uitgerust, verfrist en je mooiste best!!

Bekijk de Jouvé Dark Spot Corrector product brochure met een volledige beschrijving.