Omega Q

Op dit moment is Omega Q NIET leverbaar!

 • De uitzonderlijke kwaliteit van de producten van Ariix blijft bevestigd worden door onafhankelijke testorganisaties.
  BOUNTIFUL, Verenigde Staten – ARIIX, een vooraanstaand en wereldwijd opererend bedrijf in producten voor gezondheid en wellness, maakte vandaag bekend dat haar populaire voedingssupplement Omega-Q is goedgekeurd in een onafhankelijke test door ConsumerLab.com. Lees het hele artikel!

ARIIX Omega-Q is een uniek melange van essentiële Omega vetzuren en coenzym Q10 (CoQ-10), twee van de meest formidabele ingrediënten ter wereld voor het op gang brengen en behouden van een goede gezondheid, beginnend op een cellulair niveau. Deze gebalanceerde combinatie ondersteunt het functioneren van hart en hersenen en helpt met het geven van een algeheel gevoel van welzijn.*

EEN DYNAMISCH DUO
CoQ-10 is essentieel bestanddeel voor het optimaal functioneren van het lichaam. Elke lichaamscel heeft CoQ-10 nodig voor het produceren van energie. CoQ-10 helpt ook met het onderhouden van een gezond cholesterolgehalte, ondersteunt het hart en speelt een belangrijke rol voor het behoud van een goed mentaal functioneren, doordat het hersencellen beschermt. Omdat CoQ-10 niveaus afnemen naarmate u ouder wordt, is het belangrijk om Uw voeding aan te vullen met extra CoQ-10, zodat u een gezond en optimaal niveau hiervan handhaaft.*

Omega vetzuren afkomstig uit vis zijn geprezen door diverse studies voor het ondersteunen en handhaven van een gezond cholesterolgehalte, een gezonde hersenfunctie en reproductieve gezondheid. Omdat het lichaam Omega-3 vetzuren niet kan vasthouden is het ook belangrijk om uw voeding regelmatig aan te vullen met Omega-3.*

ARIIX’s Omega-Q is de natuurlijke keuze voor de toevoeging van dit dynamische duo essentiële ingrediënten aan uw voeding in 1 gemakkelijk product.

ONOVERTROFFEN KWALITEIT - VISOLIË
ARIIX’s visoliën gebruikt in Omega-Q overtreffen overheidsvoorschriften wereldwijd wat betreft verontreinigingen . Omega-Q biedt puur, hoogwaardig, geur- en smaakloos Omega-3 vetzuur aan.

 • ARIIX’s visoliën gebruikt in Omega-Q overtreffen overheidsvoorschriften wereldwijd wat betreft verontreinigingen. Omega-Q biedt puur, hoogwaardig, geur- en smaakloos Omega-3 vetzuur aan.
 • De enige oliën gecerti ceerd door de United States Pharmacopeial Convention (USP).
 • Geoogst van kleine oceaanvis – inclusief sardines en ansjovis – uit het ongerepte oceaangebied aan de Westkust van Zuid-Amerika. Deze visgronden behoren tot de strengst gereguleerde visgronden ter wereld waardoor u verzekerd bent, dat onze Omega Q afkomstig is van een gezonde, duurzame en hernieuwbare bron.
 • Oogsten van deze kleine vissen, in tegenstelling tot oogsten van blubber of grotere vissen, vermindert de kans op de aanwezigheid van kwik, dioxines en andere verontreinigingen.
 • Onze visolie wordt nog verder gezuiverd en uitgebreid getest om te voldoen aan rigoureuze wereldwijde voorwaarden voor kwaliteit en zuiverheid, inclusief voorwaarden van de Europese Unie, De Noorse Food Safety Authority, Health Canada en de US FDA ( United States Food and Drug Administration).
 • Onze olie heeft ook de status van GRAS (Generally Recognized As Safe: algemeen erkend als veilig) van de FDA gekregen.

ONOVERTROFFEN KWALITEIT - COENZYME Q-10

 • De CoQ-10 gebruikt in onze Omega-Q supplement is een van de meest geteste en pure CoQ-10 preparaten.
 • Onze CoQ-10 wordt geproduceerd door natuurlijke fermentatie van gist wat resulteert in minder verontreiniging dan op andere wijze geproduceerde CoQ10 kan bevatten.
 • Identiek aan de CoQ-10 aanwezig in Uw lichaam.
 • Onze CoQ-10 heeft een zelf gecontroleerde GRAS status (Generally Recognized As Safe: algemeen erkend als veilig) voor gebruik in voeding en dranken.
 • Bevat geen Genetische Gemodi ceerde Organismen (GGO’s), allergenen en is kosher gecerticeerd.
 • Onze CoQ-10 wordt gemaakt in de VS volgens de FDA’s Good Manufacturing Practices (Standaard Productieproces).
 • CoQ-10 is aangetoond veilig in diverse studies met dieren en mensen, met clinische dosissen tot 3.000 mg per dag zonder enige negatieve bijwerkingen.
 • Trouw aan onze belofte om alleen de beste kwaliteit te leveren, maakt ARIIX Omega-Q nog gezonder door het gebruik van olijfolie om de opname in het lichaam van CoQ-10 te bevorderen. Dit is in tegenstelling tot andere goedkopere, synthetische stoffen als sojaolie, glycerine of Maltodextrine, vaak gebruikt in andere producten.

Wat maakt Omega Q bijzonder:
De combinatie van alleen omega3 en CoQ10 is identiek aan die aanwezig in ons eigen lichaam. Omega Q bevat de enige visolie ter wereld die het certificaat GRAS heeft ontvangen (Generaly Recognized As Safe), omdat de visolie gezuiverd wordt met levende enzymen en niet met chemicaliën zoals alle andere bedrijven doen. Verder gebruikt Ariix als enige olijfolie om de opname nog beter te bevorderen.

Bekijk de Omega Q Productfolder met een volledige beschrijving.