Optimals

Op dit moment is Optimals NIET leverbaar!

MINERALEN VITAMINEN

ARIIX Optimals - Belangrijke Voedingsondersteuning voor Optimale Gezondheid *

UW NUTRITIONELE VERZEKERINGSPOLIS
Klinkt het volgende u bekend in de oren? Druk schema, altijd op pad, snacks en maaltijden op het laatste moment, eet wat voor handen is? U ben zeker niet alleen. In de huidige snelle, fast-food wereld stijgt het aantal gevallen met een gebrek aan nutriënten en het is belangrijk om te weten hoe we ons lichaam kunnen steunen voor optimale energie, gezondheid en welzijn.

Goede voeding is, wanneer we ons lichaam van een adequate hoeveelheid essentiële nutriënten voorzien, elementen die het lichaam niet zelf kan maken maar die nodig zijn voor normaal functioneren. Deze nutriënten zijn te vinden in ARIIX Optimals: vitaminen, mineralen en antioxidanten, die essentieel zijn voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.*

We weten allemaal dat het belangrijk is om nutriëntrijke groente, vers fruit en volkoren granen in ons voedingspatroon te hebben. Ondanks de beste bedoelingen is het toch moeilijk om altijd controle te houden over wat er op uw bord komt. Een goede manier om voor uw lichaam te zorgen, is door voedingssupplementen zoals ARIIX Optimals aan uw dagelijkse gezondheidsroutine toe te voegen.

DE GROTE VOORDELEN
Het voorkomen van gebreken is een van de grootste voordelen van het toevoegen van voedingssupplementen aan ons voedingspatroon. Wanneer we een vitamine- of mineraalgebrek hebben, kunnen we energie verliezen, traag denken en zelfs een deficiëntieziekte ontwikkelen. In 2009 bijvoorbeeld rapporteerde de International Osteoporosis Foundation dat een gebrek aan vitamine D stijgend is, hetgeen serieuze botproblemen tot gevolg kan hebben.

En in een publicatie in 2009 van het tijdschrift “American Journal of Clinical Nutrition” werd gerapporteerd dat een gebrek aan vitamine C kan leiden tot onvolledige hersenontwikkeling.

Veel gezondheidspecialisten en wetenschappers erkennen dat voedingssupplementen een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van gezondheid en welzijn.

De Food and Drug Administration (FDA) in de VS melde in een rapport op hun website dat vitamine-, mineraal-, of vezelsupplementen misschien kunnen helpen met het voldoen aan speciale nutriëntbehoeften, inclusief voor ouderen, jonge kinderen, vrouwen die zwanger worden, mensen met uiteenlopende ziekten en medische aandoeningen zoals astma, diabetes, hartaandoeningen, hoge bloeddruk en cholesterol, personen met stress en mensen, die bepaalde medicijnen nemen die het voedingsmetabolisme beïnvloeden.

Met andere woorden, bijna iedereen kan er baat bij hebben om hoogwaardige voedingssupplementen te nemen. *

HET GAAT ALLEMAAL OM DE BALANS
Het volgende wat u moet begrijpen over het verschil tussen vitaminen en mineralen - en waarom hun combinatie zo’n sterke synergie creëert.

  • Vitaminen zijn organische micronutriënten, die afkomstig zijn uit planten en dieren.
  • Mineralen zijn anorganisch en zijn afkomstig van de aarde en water.
  • Vitaminen kunnen opgedeeld worden in vetoplosbare & wateroplosbare groepen. Mineralen kunnen opgedeeld worden in macromineralen & spoorelementen.
  • Elke vitamine en mineraal heeft een eigen functie en uw lichaam is op zijn best wanneer ze allemaal in balans zijn.

Vitaminen en mineralen werken op een fenomenale manier samen met als gevolg, dat ze efficiënter werken als ze tegelijkertijd worden geabsorbeerd – daardoor helpend met het bereiken van een betere balans.* Vitamine C helpt bijvoorbeeld het lichaam met de absorptie van ijzer. En vitamine D verbeterd de efficiëntie van de absorptie van de mineralen fosfor en calcium.

Bekijk de Optimals productfolder met een volledige beschrijving.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of het voorkomen van ziekte.