Puritii Air

Een draagbaar en krachtig luchtfiltersysteem voor binnenshuis.

Het Puritii Luchtzuiveringssysteem biedt draagbare en krachtige filtratie voor binnenshuis, van 7,4 kubieke meter per minuut. Het reinigt de lucht in uw huis of kantoor en gebruikt tot 50% minder energie.*

Het proces verwijderd 99% van de vervuiling, verminderd de dreigende bacteriën, virussen, vluchtige organische stoffen en long-beschadigende deeltjes die asthma, allergiën en andere ademhalings-, hart- en vaatziekten veroorzaken.

Puritii is speciaal ontworpen om de luchtvervuiling binnenshuis aan te pakken. Dit is iets wat de World Health Organization (WHO) en de Environmental Protection Agency (EPA) één van de grootste bedreigingen op de menselijke gezondheid noemen.

Het 11-delig filtratieproces bestaat uit een voor-filter, een hoofd-filter en een optionele na-filter ionisatie.

  • Het 3-delig voorfilter-proces maakt gebruik van een wasbare filter om kosten te besparen. Het vangt grotere deeltjes (groter dan 10 micrometer) in de lucht.
  • Het 7-delig hoofdfilter vangt gevaarlijke deeltjes in de lucht, die berucht zijn voor het veroorzaken van schade aan de longen. Deze zijn 10 micrometer tot zo klein als 0,3 micrometer. Het absorbeert ook Vluchtige Organische Stoffen (VOS), zoals petrochemische dampen, ammonia, formaldehyde en vele anderen.
  • Optioneel gebruik van ionisatie-fase. Dit deel van de filtratie bevat een ioniserende naald. Deze ioniserende naald zorgt voor een milde statische lading af, wat voorbijgaande luchtmoleculen energie geeft, zoals een mini onweersbui, terwijl het een frisse, schone geur achterlaat.

Het Puritii™ Air Purification System is hoogst efficiënt. Het trekt de lucht sneller en stiller door de filter-delen dan menig groter systeem. Met de gelijkspanningsmotor vermindert het ook het energieverbruik tot 50%. De wieltjes op de boden van het apparaat zorgen voor makkelijke verplaatsing, zodat u snel de lucht in iedere kamer van uw huis kunt reinigen.

* Vergeleken met wisselspanning-aangedreven zuiveringssystemen.

Bekijk de Puritii productfolder met een volledige beschrijving.